Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

bugr napsal(a):

proč řešíte lounge v BOJ když je pár set metrů od letiště výborná Billa :D

do Billy nedávaj kredit na konzumaci ;-)

1 Citovat

matej15 napsal(a):

Asi se v Burgasu inspirovali Zadarem. Tam mají i tu děžurnou, příjemnou jak osina v prdeli, co bedlivě střeží vstup i polici s chlastem. Salonek velikosti tak 15m2.

Zadar je slušnej bizár. Nohy nahoře, film na služebním pc, ale vidí i dozadu. Hodinu před zavíračkou si tam kolegové chodí rozebírat zbylé dvě olezlé bagety a koláčky :-)

0 Citovat

Má někdo zkušenost v Shanghai s VIP Lounge 39? Vzhledově ble - stropy zajebaný vod úniku kondenzátu z klimatizace, zdi dopatlané, křesla ulepená. Jídlo již pouze studené (po 21h) a výběr bídnej. Zajímalo by mě, jak to tam vypadá, když je možnost teplé kuchyně.

0 Citovat

Lukas888 napsal(a):

Byl jsem trochu vyděšen zdejšími občasnými info o ranním zaplnění salonků v Praze, takže jsem byl na T2 11/8 v pondělí radši 4:55 :-) Byli jsme druzí v pořadí, skoro nikde nikdo, pohoda, teda jasně, bylo to pondělí, ale čekal jsem že do třeba lidí lítající do práce a na meetingy by to tam mohli trochu zaplnit. Nejsem teda na tohle odborník, ale když srovnám salonky PRG, dva různé na ZRH a IAD (v IAD specialní salonek pro Star Allianci), tak každý má prostě něco pro a proti a v každém si člověk najde něco jiného, nakonec naštěstí není ten standard stejný, aspoň to člověka nutí si dát něco jiného a nového. Za mě prostě dostačující na běžné jídlo a pití před letem v každém z nich. 

Stejná zkušenost, salónek T2, neděle 24. 8. v 5.15 v salonku 15 lidí, vstup bez fronty...

0 Citovat

Chodím tam na snídani každé pondělí a za poslední měsíce se jen jednou stalo, že mi doporučili se přesunout do business lounge.

0 Citovat

na snídaně s ID? to mě nenapadlo když jsme dělal na letišti si pořídit kreditku a snídat v salónku.

0 Citovat

s ID??

samozřejmě je potřeba platná palubní vstupenka.

1 Citovat

jo jakože lítáš každé pondělí, aha, to mě nenapadlo. Njn vlatně, někteří létají do práce a někteří pracují z domova jako já :)

Normálně skenují letenku nebo jen ukázat na oko?

1 Citovat

skenují

0 Citovat

Ještě bych se vrátil k Praze, když pročítám podmínky salonků tak mi přijde, že s RF kartou ani s lounge key není přístup ani do jednoho salonku na T2.

U fast track píšou jen o Raiffeisenbank World Elite Friedrich Wilhelm a taj jen pro privátní klienty. 

0 Citovat

Na LK je samozřejmě přístup do Erste lounge na jakoukoliv zlatou RB a do Fast track lounge je vstup na Visa Gold neomezeně…

img-7257.jpg
img-7258.jpg

2 Citovat

Dobrý den, v úterý budu mít ve Frankfurtu 3 hodiny na přestup (FRA-LAS). Terminál 1 pro přílet z PRG i pro odlet do LAS. Mám LoungeKey a ptám se, zda má někdo zkušenost se salonkem na T1. Předem děkuji. Kreditku mám pouze ČSOB Premium World Elite.  

0 Citovat

Doporucil bych se LuxxLounge na T1 vyhnout obloukem a zajit treba do zasobenejsi Priority Lounge na T2.

1 Citovat

dík, ono je to tam tak podivně napsaný. Sakra já tu Visu ještě nemám. Snad dorazí do středy. Odlet v 6:10 to malou snídani stihnu.

0 Citovat

Pozor na českou poštu. Chodí to od RB klasickým psaním, ne doporučeně. Teď mi přišla nová až napodruhé, takže to trvalo skoro měsíc. Pošta ji někde ztratila. Po 2 letech znova úplně stejný scénář. Doporučuji si to nechat dodat přímo na poštu a vyzvednout osobně.

1 Citovat

LPL - Aspire Lounge. V různé denní doby mají trochu odlišnou nabídku občerstvení. Při naší odpolední návštěvě (po 15. h.) měli: 1 polévku, 2 hlavní chody, 1 přílohu, různé saláty, dále pečivo a taky nějaké sladké. Nápoje postmix a pivo zdarma, dražší alkohol, koktejly, pizzu a nějaké další jídlo za peníze, viz menu.

lpl1.jpg
lpl2.jpg

0 Citovat

Mám dotaz. Poprvé budu mít v Singapuru čas zajít si do salónku. Budu na Terminálu 1. Který mi doporučíte Plaza Premium nebo SATS Premier? Děkuji.

0 Citovat

Plaza zrovna jsem, a doporučuju cokoli jinýho (jako všude, kde není jen Plaza).

0 Citovat

JanaV _1 napsal(a):

Mám dotaz. Poprvé budu mít v Singapuru čas zajít si do salónku. Budu na Terminálu 1. Který mi doporučíte Plaza Premium nebo SATS Premier? Děkuji.

V SATS jsem byl minuly tyden a nemohu si stěžovat, řekl bych lepší průměr. Dostatek teplého i studeného bufetu a pravidelně doplňováno.

0 Citovat

tak jsem zjistil, že v loungekey prostě účet nevytvořím, jak v pc tak na mobilu to na závěr hodí unknown error :-/ A není nikde nic čeho se chytit.

lounge.jpg

0 Citovat

Do salónku můžeš i bez účtu.

1 Citovat

bugr napsal(a):

tak jsem zjistil, že v loungekey prostě účet nevytvořím, jak v pc tak na mobilu to na závěr hodí unknown error :-/ A není nikde nic čeho se chytit.

u nove vydany karty mi to taky delalo. do LK appky to slo zaregistrovat az  asi den a pul po aktivaci karty.

0 Citovat

no já chtěl jít v PRG do toho uvnitř na T2 a to jde taky? Jsem myslel, že tam musím s LK, s Visa jen do fast track. Ale radši bych byl už za bezpečnostní kontrolou.  přece jen otevírají v 5 a já letím v 6:10 :)

Dík za info, je pravda, že MC kartu jsem aktivoval dnes ráno ale aspoň by ten jejich kreténskej systém mohl říct v čem je problém.
Zkusím ještě Visu, tu mám aktivovanou už týden.

tak i na tu týden aktivovanou to hodilo error :-/ supr je, že člověk vše vyplní, ověří si kartu a na závěr chyba. Tohle kdo vymyslel?

0 Citovat

zeptam se..ztratil jsem kartu, kde jsem mel 3 ze 4 LK uz vycerpane, banka me poslala novou kartu, tak jsem si ji pridal do LK a koukam ze mam zase obnovene vsechny 4 ( protoze nova karta), riskuju tim neco pokud je vypotrebuju do konce roku i kdyz mam mit narok total jen na 4 rocne?

0 Citovat

IMHO se ten nárok vztahuje ke konkrétní kartě, ne k typu karty.

1