VIP salónky díky kreditkám
bugr napsal(a):proč řešíte lounge v BOJ když je pár set metrů od letiště výborná Billa :D
do Billy nedávaj kredit na konzumaci ;-)
matej15 napsal(a):Asi se v Burgasu inspirovali Zadarem. Tam mají i tu děžurnou, příjemnou jak osina v prdeli, co bedlivě střeží vstup i polici s chlastem. Salonek velikosti tak 15m2.
Zadar je slušnej bizár. Nohy nahoře, film na služebním pc, ale vidí i dozadu. Hodinu před zavíračkou si tam kolegové chodí rozebírat zbylé dvě olezlé bagety a koláčky :-)
Má někdo zkušenost v Shanghai s VIP Lounge 39? Vzhledově ble - stropy zajebaný vod úniku kondenzátu z klimatizace, zdi dopatlané, křesla ulepená. Jídlo již pouze studené (po 21h) a výběr bídnej. Zajímalo by mě, jak to tam vypadá, když je možnost teplé kuchyně.
Lukas888 napsal(a):Byl jsem trochu vyděšen zdejšími občasnými info o ranním zaplnění salonků v Praze, takže jsem byl na T2 11/8 v pondělí radši 4:55 :-) Byli jsme druzí v pořadí, skoro nikde nikdo, pohoda, teda jasně, bylo to pondělí, ale čekal jsem že do třeba lidí lítající do práce a na meetingy by to tam mohli trochu zaplnit. Nejsem teda na tohle odborník, ale když srovnám salonky PRG, dva různé na ZRH a IAD (v IAD specialní salonek pro Star Allianci), tak každý má prostě něco pro a proti a v každém si člověk najde něco jiného, nakonec naštěstí není ten standard stejný, aspoň to člověka nutí si dát něco jiného a nového. Za mě prostě dostačující na běžné jídlo a pití před letem v každém z nich.
Stejná zkušenost, salónek T2, neděle 24. 8. v 5.15 v salonku 15 lidí, vstup bez fronty...
Chodím tam na snídani každé pondělí a za poslední měsíce se jen jednou stalo, že mi doporučili se přesunout do business lounge.
na snídaně s ID? to mě nenapadlo když jsme dělal na letišti si pořídit kreditku a snídat v salónku.
jo jakože lítáš každé pondělí, aha, to mě nenapadlo. Njn vlatně, někteří létají do práce a někteří pracují z domova jako já :)
Normálně skenují letenku nebo jen ukázat na oko?
Ještě bych se vrátil k Praze, když pročítám podmínky salonků tak mi přijde, že s RF kartou ani s lounge key není přístup ani do jednoho salonku na T2.
U fast track píšou jen o Raiffeisenbank World Elite Friedrich Wilhelm a taj jen pro privátní klienty.
Na LK je samozřejmě přístup do Erste lounge na jakoukoliv zlatou RB a do Fast track lounge je vstup na Visa Gold neomezeně…
Dobrý den, v úterý budu mít ve Frankfurtu 3 hodiny na přestup (FRA-LAS). Terminál 1 pro přílet z PRG i pro odlet do LAS. Mám LoungeKey a ptám se, zda má někdo zkušenost se salonkem na T1. Předem děkuji. Kreditku mám pouze ČSOB Premium World Elite.
Doporucil bych se LuxxLounge na T1 vyhnout obloukem a zajit treba do zasobenejsi Priority Lounge na T2.
dík, ono je to tam tak podivně napsaný. Sakra já tu Visu ještě nemám. Snad dorazí do středy. Odlet v 6:10 to malou snídani stihnu.
Pozor na českou poštu. Chodí to od RB klasickým psaním, ne doporučeně. Teď mi přišla nová až napodruhé, takže to trvalo skoro měsíc. Pošta ji někde ztratila. Po 2 letech znova úplně stejný scénář. Doporučuji si to nechat dodat přímo na poštu a vyzvednout osobně.
LPL - Aspire Lounge. V různé denní doby mají trochu odlišnou nabídku občerstvení. Při naší odpolední návštěvě (po 15. h.) měli: 1 polévku, 2 hlavní chody, 1 přílohu, různé saláty, dále pečivo a taky nějaké sladké. Nápoje postmix a pivo zdarma, dražší alkohol, koktejly, pizzu a nějaké další jídlo za peníze, viz menu.
Mám dotaz. Poprvé budu mít v Singapuru čas zajít si do salónku. Budu na Terminálu 1. Který mi doporučíte Plaza Premium nebo SATS Premier? Děkuji.
JanaV _1 napsal(a):Mám dotaz. Poprvé budu mít v Singapuru čas zajít si do salónku. Budu na Terminálu 1. Který mi doporučíte Plaza Premium nebo SATS Premier? Děkuji.
V SATS jsem byl minuly tyden a nemohu si stěžovat, řekl bych lepší průměr. Dostatek teplého i studeného bufetu a pravidelně doplňováno.
tak jsem zjistil, že v loungekey prostě účet nevytvořím, jak v pc tak na mobilu to na závěr hodí unknown error :-/ A není nikde nic čeho se chytit.
bugr napsal(a):tak jsem zjistil, že v loungekey prostě účet nevytvořím, jak v pc tak na mobilu to na závěr hodí unknown error :-/ A není nikde nic čeho se chytit.
u nove vydany karty mi to taky delalo. do LK appky to slo zaregistrovat az asi den a pul po aktivaci karty.
no já chtěl jít v PRG do toho uvnitř na T2 a to jde taky? Jsem myslel, že tam musím s LK, s Visa jen do fast track. Ale radši bych byl už za bezpečnostní kontrolou. přece jen otevírají v 5 a já letím v 6:10 :)
Dík za info, je pravda, že MC kartu jsem aktivoval dnes ráno ale aspoň by ten jejich kreténskej systém mohl říct v čem je problém.
Zkusím ještě Visu, tu mám aktivovanou už týden.
tak i na tu týden aktivovanou to hodilo error :-/ supr je, že člověk vše vyplní, ověří si kartu a na závěr chyba. Tohle kdo vymyslel?
zeptam se..ztratil jsem kartu, kde jsem mel 3 ze 4 LK uz vycerpane, banka me poslala novou kartu, tak jsem si ji pridal do LK a koukam ze mam zase obnovene vsechny 4 ( protoze nova karta), riskuju tim neco pokud je vypotrebuju do konce roku i kdyz mam mit narok total jen na 4 rocne?